Kontaktinformasjon i forbindelse med ulykken i Plura (Mo i Rana)Contact Information in Connection with the Accident in Plura (Mo i Rana)

Leder Morten Dyrstad svarer i perioden 12. – 27.02.14 bare på henvendelser sendt på e-post pga. utenlandsopphold. Det er ikke sikkert at e-post blir besvart hver dag. Dersom det er behov for telefon kontakt eller raske svar, vær vennlig og kontakte gruppeleder for sikkerhet og etikk Heidemarie Nordahl eller nestleder Nils Eldby.

Morten Dyrstad – leder
[Mobil: 91635180 / E-post: morten.dyrstad_at_gmail.com]

Heidemarie Nordahl – komiteleder for sikkerhet
[Mobil: 91195220 / heidemarie.nordahl_at_gmail.com]

Nils Eldby – nestleder
[Mobil: 90892716 / E-post: neldby_at_gmail.com]The Head of the Board Morten Dyrstad will in the period 12th of February – 27th of February only be reachable at e-mail due to travel. E-mails will not necessarily be answered daily. If contact through phone or quick response is needed, please contact the group leader for Safety and Ethic, Heidemarie Nordahl or deputy head of the board, Nils Eldby.

Morten Dyrstad – Head of the Board
[Mobil: 91635180 / E-post: morten.dyrstad_at_gmail.com]

Heidemarie Nordahl – Group Leader for Safety
[Mobile: 91195220 / heidemarie.nordahl_at_gmail.com]

Nils Eldby – Deputy Head of the Board
[Mobile: 90892716 / E-post: neldby_at_gmail.com]